Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Εγγραφές φοιτητών σε ΑΕΙ ΤΕΙ


Από 12 έως 30 Σεπτεμβρίου θα μπορούν να εγγραφούν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας οι επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων.Από 12 έως 30 Σεπτεμβρίου θα μπορούν να εγγραφούν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας οι επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων. Οπως γνωστοποίησε χθες το υπουργείο Παιδείας, για την εγγραφή τους οι επιτυχόντες ή νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο θα πρέπει να καταθέσουν στη γραμματεία της σχολής ή του τμήματος τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

* Αίτηση για εγγραφή.
* Τίτλο απόλυσης: απολυτήριο ή πτυχίο ή αποδεικτικό του σχολείου αποφοίτησης ή νομίμως κυρωμένο αντίγραφο ή φωτοαντίγραφο των τίτλων αυτών.
* Υπεύθυνη δήλωση, στην οποία δηλώνεται ότι δεν είναι εγγεγραμμένοι σε άλλη σχολή της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ελλάδα.
* Εξι (6) φωτογραφίες τύπου αστυνομικής ταυτότητας.
* Εκτός των παραπάνω, και μόνον όσοι πέτυχαν από το Γενικό Λύκειο και ΕΠΑΛ - ΟΜΑΔΑ Β' (90% και 10%) υποβάλλουν και νομίμως κυρωμένο αντίγραφο ή φωτοαντίγραφο της βεβαίωσης πρόσβασης. Κατά την προσέλευσή τους για εγγραφή οι εισαχθέντες πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή άλλο δημόσιο έγγραφο, από το οποίο να αποδεικνύονται τα ονομαστικά τους στοιχεία και η ακριβής ημερομηνία γέννησης.
source:ethnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου