Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Φινάλε για τους «Πυξ Λαξ» στη Μαλακάσα


Το τελευταίο αντίο θα πουν οι "Πυξ Λαξ" στους θαυμαστές τους, αύριο το βράδυ, από τη σκηνή του Terra Vibe Park στη Μαλακάσα. Το τελευταίο αντίο θα πουν οι "Πυξ Λαξ" στους θαυμαστές τους, αύριο το βράδυ, από τη σκηνή του Terra Vibe Park στη Μαλακάσα. Εκεί θα ολοκληρώσουν τη μεγάλη και ιδιαίτερα επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία τους στο πλαίσιο της οποίας βρέθηκαν και πάλι μαζί ύστερα από επτά ολόκληρα χρόνια, με μοναδικό μελανό σημείο της συνάντησής τους τη φυσική απουσία του Μάνου Ξυδούς, που έφυγε τόσο ξαφνικά.

"Σας ευχαριστούμε πολύ για τη θερμή ανταπόκριση. Μετά απ' αυτό αισθανόμαστε την ανάγκη να κάνουμε ακόμη μία συναυλία στην Αθήνα", είπαν τα μέλη του γκρουπ μετά το φινάλε της θριαμβευτικής συναυλίας τους, στα μέσα Ιουλίου, στο κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Οπως, επίσης, είχαν δηλώσει πως "αυτή η εμφάνιση στη Μαλακάσα θα είναι η τελευταία στην ιστορία των ''Πυξ Λαξ''".

Εχοντας, λοιπόν, τις αποσκευές τους γεμάτες αγάπη από τις χιλιάδες κόσμου που έδωσε το "παρών" σε όλες τις συναυλίες που πραγματοποίησαν ανά την Ελλάδα, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Μπάμπης Στόκας και η παρέα τους ανεβαίνουν στη σκηνή μαζί, για μια τελευταία φορά.. 

source:toethnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου